M E G H Í V Ó

 

a Professzorok az Európai Magyarországért Egyesület

 

III. PhD konferenciájára,

 

melyre szeretettel várunk minden doktoranduszt

 

Az országos tanácskozásunk, Budapesten 2012. 04. 20-án, pénteken 10 órakor kezdődik.

A fiatal kutatók Magyarország megújulásáért címmel szervezett konferenciára valamennyi PhD hallgató bármilyen témakörrel jelentkezhet. A szervezőbizottság a jelentkezések alapján dönt a szekciókba való besorolásról. Célunk, hogy a tudományos eredmények bemutatásához fórumot, és lektorált megjelenési lehetőséget biztosítsunk.

A PEM tevékenységét értékcentrikusan kívánja végezni, és vállalja a politikai befolyástól mentes értékorientáció képviseletét és annak terjesztését.

További információkat honlapunkon talál: www.peme.hu, vagy Facebook: Professzorok az Európai Magyarországért

A konferencia hivatalos nyelve a magyar. A dolgozat benyújtható angol nyelven is, azonban az előadást a magyar anyanyelvű, magyarországi egyetemek hallgatóinak magyar nyelven kell megtartani. Határon túli egyetemek hallgatói esetében a magyar mellett az angol nyelvű prezentáció is megengedett. Az előadások 20-25 percesek, utána következnek a kérdések és a vita. Részvételi díj: 20.000,- Ft/fő. A konferencián való részvétel feltétele a nevezési díj megfizetése, előadást viszont csak PhD hallgatói státuszban lévő tarthat.

Minden jelentkező csak egyszer adhat elő, de társszerzőként több előadott tanulmányt is jegyezhet.

Jelentkezési határidő: április 3. Jelentkezés feltétele: 5-10 soros szakmai életrajz, 30-40 soros Összefoglaló (Abstract). Ezt a következő címre kell küldeni: Nagy Edit, országos koordinátor: edit.nagy.peme[at]gmail.com.

A szervező bizottság április 10-ig dönt az elfogadott előadásokról, és értesíti a beküldőket.

A részvételi díjat ezt követően 5 munkanapon belül kell átutalni a következő bankszámlára: PEME OTP 11705008-20484109

Publikáció: A PEME elnökségének döntése alapján a prezentációkat közzétesszük az Egyesület Honlapján, valamint e-könyv formájában is megjelentetjük. Az Elnökség nevében szeretettel várjuk fiatal kollégák jelentkezését magas szintű szakmai tanácskozás reményében.

 

Budapest, 2012. március 21.

 

Üdvözlettel:

Dr. Demetrovics János
elnök
Dr. Koncz István akadémikus
ügyvezető elnök