A PTE Kerényi Károly Szakkollégiuma és a Lengyel Ifjúsági Egyesület 2010. szeptember 14-15-én országos interdiszciplináris konferenciát szervez "Törésvonalak - politikai, szociális és kulturális hasadások a közép-európai társadalmakban a koraújkortól napjainkig" címmel. A rendezvényt avval a céllal hozzuk létre, hogy Közép-Európa történeti kereteinek és szerkezeti sajátosságainak kérdését sok szempontból, interdiszciplináris módon vizsgáljuk meg, színvonalas bemutatkozási lehetőséget adva egyúttal a fiatal, tudományos fokozattal nem rendelkező kutatók számára.

A konferenciára jelentkezéseket várunk a társadalom- és bölcsészettudományok valamennyi területéről, június 18-ig. A beérkezett jelentkezéseket egy háromtagú bizottság bírálja el, szakmai kritériumok alapján (a témakiírásnak való megfelelés, alkalmazott módszerek és eredmények).

Kérjük, amennyiben törekvéseink elnyerték tetszését és bizalmát, szíveskedjen elősegíteni, hogy az Ön tanszékén, intézetében is meghirdessék a konferenciát, kifüggesztve a felhívást a Tanszéken, illetve megküldve azt a demonstrárokonak, tudományos diákköri és szakkollégiumi tagoknak.

Biztosak vagyunk abban, hogy az Önök hallgatóinak részvételével sikeres, szakmailag színvonalas konferenciát bonyolíthatunk le; ehhez nélkülözhetetlen az Önök segítsége, együttműködése.

Amennyiben a konferenciával kapcsolatban szeretne részletesebben is tájékozódni, illetve javaslata, észrevétele volna, természetesen szívesen állunk rendelkezésére.

A konferencia meghirdetéséhez nyújtott segítségét előre is köszönjük!

 

Tisztelettel:
Erdős Zoltán
szervező

Báthory István Lengyel Ifjúsági Egyesület
7635 Pécs, Szurdok dűlő 6.
20/773-85-05

 

 

 

Felhívás országos interdiszciplináris konferencián való részvételre

Jelentkezési lap